Tijdens de Boekenweek 2020 gaat Arthur van Amerongen a.k.a. de Dwarsdenker des Vaderlands op tournee. Zaterdag 7 maart bezoekt hij Schagen en Amstelveen. Dinsdag 10 maart is Arthur van Amerongen te gast in Maastricht. De Boekenweektour wordt donderdagavond afgesloten in Schiedam.
 
DWARSDENKER DES VADERLANDS
Wie zou er tot Dwarsdenker des Vaderlands worden gekroond? Het werd een spannende race tussen Arie Boomsma en Arthur van Amerongen. Uiteindelijk ging de titel naar de knuffelcolumnist van de Volkskrant en HP/De Tijd. Van Amerongen’s vileinste polemieken zijn verzameld in Dwarsdenker des Vaderlands. Als je deze vuistdikke bloemlezing omdraait tref je De Toestand van de Wereld van mr. G.H.B. Hiltermann. 
 
ON TOUR
Zaterdag 7 maart wordt Arthur door Kitty Mertz van Radio Noordkop geinterviewd bij boekhandel Plukker. Aansluitend vindt de Boekenweekborrel plaats. Om 16.00 uur is Don Arturito te gast bij boekhandel Libris Venstra in Amstelveen. Dinsdag 10 maart is Arthur, samen met Telegraaf-columnist Rob Hoogland, vanaf 17.00 uur in café de Pieter in Maastricht. Donderdagavond 12 maart sluit Arthur zijn Boekenweektour af in Schiedam bij Schiedams Boekhuis (aanvang 19.30 uur).
 

Aanmelden is niet nodig. Toegang tot deze events is gratis.

 

ZATERDAG 7 MAART 2020
14.00 uur Boekhandel Plukker, Schagen.

16.00 uur Boekhandel Libris Venstra, Amstelveen.

DINSDAG 10 MAART 2020

17.00 uur Café de Pieter, Maastricht.

DONDERDAG 12 MAART 2020
19.30 uur Schiedams Boekhuis, Schiedam.