Contact

Ezo Wolf Uitgevers
Ruinelaan 3A
1861 LK Bergen (NH)
info@ezowolf.nl
06 21 24 25 57

 

VACATURE: MARKETINGSTAGE

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingstage (HBO, circa 32 uur per week)? We zijn op zoek naar een goede marketingstagiair(e) van september 2023 t/m januari 2024.

Je ondersteunt de marketingafdeing bij maken van aanbiedingsbrochures, reclamemateriaal, persberichten, nieuwsbrieven, artikelen op de website, social media-berichten en het begeleiden van auteurs tijdens promotie- en boekhandelsbezoeken.

Wat biedt Ezo Wolf jou:
* Een fijne stageplek bij een jonge eigenzinnige uitgeverij
* Veel zelfstandigheid; je draait volledig mee in het team
* Inkijk in het werken bij een uitgeverij
* Een stagevergoeding

Wat we van jou vragen:
* Je houdt van boeken
* Je beheerst de Nederlandse taal perfect
* Je bent zelfstandig en stressbestendig
* Je hebt een relevante opleiding of relevante werkervaring
* Je durft van je te laten horen en bent niet bang om je mening te geven
* Je vind het prima dat je soms vanuit huis werkt
* Je bent in het bezit van een laptop

Ben jij die geweldige stagiair(e)? Dan hopen we dat je bij ons aan de slag wil gaan en vanaf september 2023 kunt beginnen. Graag ontvangen we je reactie met motivatie en cv in een mail aan Otto Wollring via marketing [at] ezowolf.nl o.v.v. vacature marketingstagiair.

 

Manuscripten

Ezo Wolf ontvangt je manuscript graag digitaal als word-document. Het bevat de volgende zaken: synopsis, introductie hoofdpersonages, plot, titel, genre en de eerste hoofdstukken en een introductie van jezelf. Je kan je manuscript sturen naar info@ezowolf.nl. Ezo Wolf gaat uiteraard zorgvuldig met jouw manuscript, dat te allen tijde jouw eigendom blijft, om en probeert binnen 3 maanden te reageren.

WINACTIES / KLEURPLATEN

WINACTIES
Per boek kunnen winacties of andere samenwerkingen worden georganiseerd. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wat te denken van een unieke kleurplaat van uw boekhandel getekend in klare lijn door Eric J. Coolen? Wij horen het graag via marketing@ezowolf.nl

 

 

PERS

Voor het aanvragen van interviews, recensie-exemplaren, drukproeven, auteursfoto’s, samenwerkingen etc; neem contact op met Otto Wollring via marketing@ezowolf.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief