Black Beauty met illustraties van Charlotte Dematons

Black Beauty, de aangrijpende klassieker van Anna Sewell uit 1877, is door Natasza Tardio opnieuw verteld in moderne taal en zijn door Charlotte Dematons van nieuwe illustraties voorzien.

Deze fraaie gebonden editie laat Black Beauty en de tijd waarin het speelde opnieuw tot leven komen.

Black Beauty is een van de meest geliefde en beroemdste dierenverhalen ooit geschreven. Deze wereldklassieker speelt zich af in het Engeland van eind negentiende eeuw en wordt door Black Beauty zélf vertelt.

Black Beauty is een prachtige hengst met een een zacht karakter. Als veulen is hij vrij en geniet van het leven in de wei, maar dan slaat het noodlot toe. Zijn eigenaar moet noodgedwongen afstand doen van zijn geliefde paarden en Black Beauty belandt in een wereld waar paarden niet altijd goed behandeld worden. Hij wisselt meerdere keren van eigenaar, ontmoet en verliest vrienden en krijgt het als werkpaard zwaar te verduren. Toch zorgen zijn goede komaf, onverzettelijkheid en positieve aard ervoor dat hij niet opgeeft. Zal het de dappere Black Beauty lukken, om ondanks alles, te overleven en uiteindelijk het geluk weer te vinden?

Black Beauty verschijnt juni 2021 bij Ezo Wolf.

titel: Black Beauty
auteur: Anna Sewell & Natasza Tardio
illustrator: Charlotte Dematons
prijs: € 18,50
pagina’s: 284
ISBN: 9789081837293

Koop dit boek bij: