BOECKENBAL IN DE BULLEKERK
woensdag 11 maart 2020 | 19u00 – 22u00
Gratis toegang

In het kader van de Boekenweek presenteren uitgeverij Ezo Wolf, Arthur van Amerongen en Rob Muntz het allereerste Boeckenbal in de Bullekerk. Het thema van de avond is Rebellen & Dwarsdenkers.

Het wordt een avond vol literatuur, interviews, gesprekken, muziek en meer. Met o.a. Maarten Spanjer, Rob Hoogland, Arthur van Amerongen, Fidan Ekiz, Jeroen Vullings, Martin Bosma, Eva Hoeke, Serge van Duijnhoven, Gabriel Kousbroek, Ebru Umar, Stella Bergsma, Arjen van Veelen, Jurriaan Maessen, Erik Neimeijer, Rachid Benhammou, Emma Curvers, Rob Vos, Joris van Os, teun Voeten, Jan Bart Dieperink, Bas van Putten, Margriet Marbus, Tom Kellerhuis, Zihni Özdil, Nick Muller, Aylin Bilic, Kaiser Kuttlipp II, Mandy Slim en vele anderen.

Verder was het de vraag wie zou er tot Dwarsdenker des Vaderlands zou worden gekroond. Het werd een spannende race tussen Arie Boomsma en Arthur van Amerongen. Uiteindelijk ging de titel naar de knuffelcolumnist van de Volkskrant en HP/De Tijd. Van Amerongen’s vileinste polemieken zijn verzameld in zijn nieuwe vuistdikke bloemlezing Dwarsdenker des Vaderlands, die tijdens het Boeckenbal in de Bullekerk feestelijk wordt gepresenteerd.

Toegang tot het Boeckenbal in de Bullekerk in Zaandam is gratis. Aanmelden kan via boeckenbal@yahoo.com

Boeckenbal woensdag 11 maart 2020 van 19.00 tot 22.00 uur in de Bullekerk, Westzijde 76, 1506 ED, Zaandam.