Stapt een vrouw in de auto
Natalie Hanssen tekent bij Ezo Wolf

Verrassend genoeg ging het zonder brokken: schrijver en automobilist Natalie Hanssen tekende deze week een boekcontract bij uitgeverij Ezo Wolf. Haar bundel Stapt een vrouw in de auto, vol hysterische verhalen voor tijdens het autorijden, verschijnt in oktober 2021.

STAPT EEN VROUW IN DE AUTO
De bundel bestaat uit een reeks verhalen over de bizarre gebeurtenissen die plaatsvinden zodra Hanssen zich in of in de buurt van een auto begeeft. Dat gaat overigens niet met opzet – de wil is er, maar het loopt vaak net even anders. Gelukkig leveren juist bizarre gebeurtenissen de beste verhalen op. ‘Ik moest steeds hardop lachen en dat doe ik eigenlijk nooit,’ aldus uitgever Otto Wollring. Het boek is een must voor iedereen die weleens gedoe met auto’s heeft: you’re not alone.

NATALIE HANSSEN
Natalie Hanssen (Rotterdam, 1970) studeerde Psychologie om vervolgens haar carrière als copywriter bij een internationaal reclamebureau te starten. Inmiddels is ze al meer dan twintig jaar freelance schrijver, journalist en cartoonist. Stukken van haar hand hebben onder andere in Volkskrant Magazine, NRC Handelsblad en Psychologie Magazine gestaan. Stapt een vrouw in de auto is haar eerste verhalenbundel. Natalie woont en werkt in Aarhus (Denemarken).

foto: Christian B // Yellows Collective