Moord, martelkamers en andere misdaad;
nieuw boek John van den Heuvel

Misdaadverslaggever John van den Heuvel komt met een nieuw boek. Een half jaar na zijn door Bert Dijkstra geschreven bestseller Een lustrum lang extreme beveiliging verschijnt half juni Moord, martelkamers en andere misdaad uit bij uitgeverij Ezo Wolf.

JOHN VAN DEN HEUVEL
John van den Heuvel (60) is al bijna drieëndertig jaar misdaadverslaggever van De Telegraaf. Daarvoor werkte hij bij de politie in Amsterdam. In Moord, martelkamers en andere misdaad heeft hij zijn meest spraakmakende Telegraaf- columns gebundeld en van actuele updates voorzien.

MOORD, MARTELKAMERS EN ANDERE MISDAAD
Over moorden in de onderwereld, foute advocaten, de arrestatie van Inez Weski, kroongetuigen, de jacht op de mocromaffia, kinderontvoeringen, georganiseerde misdaad, blunders en successen van politie, witwassen, kaalplukken en cybercriminaliteit. Onverbloemd, kritisch, recht door zee, opiniërend, maar altijd met kennis van zaken beschrijft John van den Heuvel de opkomst van de drugskartels, de gevaren van ondermijnende criminaliteit en de strijd tegen misdaadkopstukken als Ridouan Taghi, Willem Holleeder, Rico de Chileen en andere leiders van misdaadbendes.

Voor zijn directe aanpak betaalt Van den Heuvel een zware tol. Hij wordt al meer dan vijf jaar streng beveiligd door de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Moord, martelkamers en andere misdaad (€ 20) verschijnt half juni.