Wederom werd Arthur van Amerongen niet uitgenodigd om het Boekenweekgeschenk te schrijven, laat staan het Boekenweekessay. En dat terwijl het thema van de Boekenweek 2021, Tweestrijd, op zijn lijf geschreven is, want als iemand al zijn hele leven wordt verscheurd tussen goed en kwaad, tussen hersens en onderbuik, tussen geheelonthouding en genotzucht en tussen seks met vrouwen of alle mogelijke andere genders, is het de Dwarsdenker des Vaderlands wel.

 

De schrijver reconstrueert zijn kinderjaren wanneer hij het ouderlijk huis ontruimt. De krankzinnige bibliotheek van zijn vader, bomvol boeken over misdaad, kanker, nazi’s en het weer, voert hem terug naar zijn jeugd. Een jeugd die werd geterroriseerd door zijn angst voor de dood en de hel, een gruwelik minderwaardigheidscomplex en het verzengende verlangen om eindelijk te mogen neuken.Trauma’s die hij had weggezopen en weggesnoven, zo dacht hij.
.

BESTEL NU GESIGNEERD, GENUMMERD EN VOORZIEN VAN EXCLUSIEVE DROOGSTEMPEL
Wil jij Tweestrijd in je broekje gesigneerd door Arthur van Amerongen en voorzien van exclusieve droogstempel in een genummerde oplage van 50 exemplaren bestellen? Dat kan! BESTEL NU!

titel: Tweestrijd in je broekje
auteur: Arthur van Amerongen
prijs: € 12,50
pagina’s: 128
ISBN: 9789083077840

Koop dit boek bij: